Gå til innholdet

Toppidrettsveka 2019 - Sommerens store skifest!

Når Toppidrettsvekas deltakere ankommer byen lørdag 24. august, får vi muligheten til å se mange verdensstjerner på nært hold i Trondheims gater!

Ett av løypas bratteste partier, her med Marit Bjørgen i teten fra tidligere år. (Foto: Toppidrettsveka)

Det populære rulleski-arrangementet starter på Aure, før turen går videre til Hitra og ender i Trondheim. Her skal det avholdes finaler på både kvinne- og herresiden, før Royal Garden huser årets bankett på kveldstid. Finaleløpene er for øvrig ikke det eneste man kan se frem til denne dagen.

Les mer: Se fullt program her

Variert dagsprogram

Det er nemlig ikke bare toppidrettsutøvere som får lov til å vise seg frem denne lørdagen. Klokken 12 kan alle som vil få testet utholdenheten sin, så fremt de sørger for å melde seg på i forkant. Motbakkeløpet «Kvilhaugen Opp» egner seg for hele familien og er en ypperlig anledning til å få kjenne på både melkesyre og heiarop samtidig. Deilig! 

Fra klokken 13 arrangeres konferansen «Fra idé til virkelighet» med mange kunnskapsrike og spennende foredragsholdere, blant annet Ivar Koteng og idrettspresident Berit Kjøll. Dette blir arrangert i samarbeid med RBK, Idrettskretsen, Trondheim kommune, SMN, Trøndelag fylkeskommune og NITR.

Deretter braker det altså løs med de beste av de beste i finalene som starter klokken 16. 

Folkefest i Midtbyen

2000 gratis tribuneplasser i Munkegata, publikumstelt med mye aktivitet og supergode priser på sportsbekledning, og ikke minst store mengder engasjerte trøndere!  Det er hva vi kaller oppskriften på en skikkelig underholdende sommer-skifest i Midtbyen.

Skjermbilde 2019-08-14 kl. 23.25.33
PROGRAM: Her ser du konkret informasjon om bevegelser i bybildet, parkering, inngang tribune og annen informasjon som er kjekt å vite når Toppidrettsveka kommer til Trondheim. (Skjermdump)

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Shoppe i Midtbyen? Her er butikkoversikten!
Les mer: Mett magen på en av byens fantastiske restauranter