Gå til innholdet

Torvets ferskeste stjerneskudd – Hevd Håndverksbakeri

Gjennom vinduet skinner navnet til Torvets nye bakeri mot oss i store, lysende bokstaver. Hos Hevd Håndverksbakeri kan alle som lokkes inn dørene, se delikatesser tuftet på nordisk og italiensk baketradisjon bli til bak disken.

I lokalene til Hevd er det høyt under taket, mange bord og en varm atmosfære.

Ferske og forventningsfulle 

Med på laget er baker og norgesmester Emanuele Spreafico, som ønsker at Hevd skal utmerke seg og etter hvert bli det beste bakeriet i Norge. Man får virkelig følelsen av at alt er mulig når man trår inn i lokalene en tidlig høstmorgen. Bak disken står det det smilende ansatte, til venstre er bakere kledd i hvitt, dypt konsentrert over deigene sine, og med et blikk til høyre forstår du at dette – dette er en plass hvor du vil trives.  

Det er bare én dag siden Hevd åpnet. Den jevne strømmen av nysgjerrige folk som kommer inn indikerer at et håndverksbakeri på Torvet gjør byens befolkning både forventningsfulle og glade. Mange har tatt turen innom på vei til jobb, mens noen finner seg et bord i det meget romslige lokalet for å nyte en ekstra god start på dagen. 

IMG_1704

IMG_1711

IMG_1708
Med et stort utvalg brød og andre bakevarer ligger det meste til rette for en trivelig matopplevelse.


Todelt konsept

Duften av fristende, fersk bakst vil fra nå av sige ut til Torvet og Munkegata hver eneste dag, fra tidlig morgen til ettermiddag. De som jobber her besitter mye kunnskap og kjærlighet til håndverket. Av den grunn kan gjester oppleve utsøkte bakevarer skapt av gode råvarer, både til frokost og lunsj – eller kanskje noe godt til kaffen hjemme.     

Klokken 16 blir bakerilokalet på et blunk forvandlet til en Una Pizzeria. Da fyres steinovnen opp slik at alle sultne på jakt etter middag og noe godt i glasset får et godt alternativ på kveldstid.

IMG_1728
Manager Matilda tar i mot nye kunder og er veldig fornøyd med mottakelsen så langt.


Åpningstider Hevd:

Mandag – lørdag: 07-16

Søndag: Stengt på søndager til og med 17. november.


Velkommen til Torvet! 

IMG_1745

Les mer: Restaurant Atelier har blitt 1 år!
Les mer: Endelig Mandag - Middag til 150,-
Les mer: Spis i Midtbyen!