Gå til innholdet

Trondheim befester stillingen som øl-hovedstad

Øl er ikke øl. Særlig ikke i Trondheim. Snart får du 800 forskjellige øl å velge blant i Midtbyen.

På Gulating Ølutsalg finner du Trøndelags største utvalg. Rundt 400 forskjellige øl. 40 norske bryggerier, hvorav ti trønderske, er representert i hyllene.
Ølregion nummer én
Bor du i Trøndelag? Er du av typen som aldri får nok av å prøve nye øltyper? Ser du litt rart på dem som alltid kjøper en six-pack av samme sort? Da kan du glede deg over å bo i, eller ved, Norges ubestridte øl-hovedstad.
Trondheim med omegn har minst ti førsteklasses bryggerier, sannsynligvis landets høyeste tetthet av hjemmebryggere og et ølutvalg av en annen verden. I Midtbyen Ligger forholdene til rette for å finne nøyaktig det ølet du vil ha, og det du ikke ante eksisterte. Se bare her:

Gulating ølutsalg
Gulating holder til i Mathall Trondheim, i Prinsens gate 30. Her får du kjøpt 400 forskjellige øltitler. Noen av dem fikk du kanskje prøvd på Julemarkedet i desember?
Enten du er på utkikk etter en smak du husker, noe du aldri har prøvd før, eller noe som kler helgas meny perfekt, er sjansen stor for at du finner det her.
Les vår tidligere omtale av Gulating

Gulating ølutsalg finner du her

Hos Gulating kan du også bruke Midtbykortet

Øl-pol
Trondheim befester stillingen som ølhovedstad ytterligere ved påsketider. Da blir Trønderhovedstaden den eneste av landets storbyer som får såkalt øl-pol. Her blir det mulig å velge mellom 400 forskjellige sterkøl. Finner du ikke det du vil ha, kan du ta en prat med betjeningen. I prinsippet skal alt tilgjengelig øl kunne skaffes på bestilling. Utsalget kommer i Bankkvartalet i Søndre gate.  

Tekst: Trond Sortland Kuldvere