Gå til innholdet

Trondheim Pepperkakeby – en by for alle!

Tre inn i en magisk hjemmebakt verden av små og store pepperkakehus. Finn alt fra kjente byggverk til små koselige nissehus i et spennende og kreativt vinterlandskap skapt av voksne, barn, familier, bedrifter – ja, alle som ønsker kan levere inn sine pepperkakehus på Byhaven!

Det er plass til alle i Trondheim Pepperkakeby!

Trondheim Pepperkakeby åpner for publikum fredag 4. desember og kan oppleves frem til 31. desember.

– Utstillingen følger Byhavens åpningstider. 
– Levering av byggverk i perioden 14.-28. november (ikke alle dager, så trykk på linken under for å se nøyaktige datoer)
Trykk her for å registrere ditt bidrag

Temaet for årets pepperkakeby på Byhaven er igjen "En by for alle". I en tid som for mange er ekstra vanskelig, skal Trondheim Pepperkakeby være et hyggelig fellesskap som bidrar til en varm og inkluderende førjulstid for alle. 

Den vesle byen i byen bugner av pepperkakehus i alle størrelser og fasonger! I tillegg til at det er en koselig og sosial aktivitet i opptakten til førjulstiden for de som baker, er bidragene samlet sett en attraksjon som folk i alle aldre kan glede seg over. I år som i fjor er det Trondhjemmere som skal stå bak designet, bakingen, monteringen, pyntingen og leveringen av alle pepperkakehusene. Nærmere to hundre kreative, morsomme og forseggjorte byggverk er forventet å finne veien til årets pepperkakeby.

Kom og opplev den magiske stemningen og lukten fra alle pepperkakehusene som står utstilt, samtidig som du støtter en god sak! Overskuddet av årets inntekter går til Sykeshusklovnene ved St.Olavs hospital i Trondheim.

IMG_8482

Velkommen!

Inngangsbilletten for voksne er 75 kr, barn opptil 16 år har gratis inngang, mens student/honnør er 50 kr. De som har levert pepperkakehus, får gratis inngang gjennom hele perioden.

Trondheim Pepperkakeby er et samarbeidsprosjekt mellom Byhaven og Midtbyen Management AS.

Følg med på det som skjer her: Trondheim Pepperkakeby