Gå til innholdet

Velkommen til jubileumsuke på Byhaven!

Byhaven fyller 20 år og feirer med et kjempespennende jubileumsprogram fra tirsdag 17. september til og med lørdag 21. september. Du kan vente deg bugnende butikkhyller, tilbud og spennende arrangementer hver eneste dag!

Byhaven har nå vært en del av bybildet vårt i 20 år. Tenk det! Bursdagen må selvfølgelig feires på skikkelig vis – med kake, catwalk, festival og besøk av eksperter som kan øse sin kunnskap over alle som er med på feiringen! Her er programmet for Byhavens jubileumsuke. 

Tirsdag: HUS OG HJEM | Inspirasjonskveld med Kjersti Bergesen

Inspirasjonskveld med Kjersti Bergesen

Kjersti Bergesen: holder foredraget «Ville det – våge det – gjøre det! Mine beste tips til en vellykket oppussing».


Denne dagen står hus og hjem i fokus! Benytt Kid, Kremmerhuset, Blomster i Byhaven, Olivenlunden, Alma Mater og Traktøren til å friske opp interiøret ditt med høstens trender. Det vil være demoer og rikelig med inspirasjon å hente på Byhaven denne tirsdagen. I tillegg blir det både smaksprøver og trekning av premier.

Fargerike vil presentere høstens fargetrender og sjokoladefontenen vil kjøres i gang av Traktøren og Trond Vardehaug. Du kan lære hvordan du pynter bord og få tips til omplanting av Blomster i Byhaven.

Klokken 18:15 holder Kjersti Bergesen foredraget «Ville det – våge det – gjøre det! Mine beste tips til en vellykket oppussing». Her har du virkelig muligheten til å både lære noe nytt og bli inspirert i samme slengen. Etter foredraget blir det muligheter for å møte Kjersti i senteret.

Arrangementet er gratis og starter klokken 18:00 og varer til 20:00. 

Onsdag:  ØL- OG OSTEKURS | Øl og ost med Gulating/Hogna/Alma Mater

Klokken 12 blir det servert bursdagskake fra Rosenborg Bakeri – ta turen innom for et kakestykke i lunsjen!

Gulating får besøk av Hogna Bryggeri som skal ta de besøkende gjennom 6 ølsmaker, sammen med Alma Maters franske delikatesser. Ola fra Hogna Brygg forteller om bryggeriet og de ulike ølene, mens Mark fra Alma Mater snakker om den gode osten og spekematen man kan få hos dem.

Arrangementet koster 499,- pluss billettavgift.

Torsdag:  FASHION NIGHT | Inspirasjonskveld med Synnøve Skarbø

Inspirasjonskveld med Synnøve Skarbø
Synnøve Skarbø: forteller deg hvordan du kan få orden i klesskapet ditt.

Også på torsdag starter dagen med bursdagskake klokken 12:00 – og kaffe! Denne gangen er det Jordbærpikene som byr på søtsakene. På kveldstid er det mote som gjelder, det er nemlig Fashion Night! Arrangementet starter klokken 19:00 og det blir blant annet catwalk-show med modeller fra Trend Models og flotte premier.

Klokken 19:30 feier ryddeguru Synnøve Skarbø inn med foredrag om tips og triks for hvordan du kan få orden i klesskapet ditt.  

Byhavens DJ skaper god stemning gjennom hele kvelden og ellers kan du forvente gode tilbud, besøk fra leverandører, makeupveiledning og personlig styling i butikkene. Senteret vil være fylt med både tidløs og trendy moteinspirasjon.

Butikkene holder åpent frem til klokken 22.
Arrangementet er gratis.

Fredag: BYHAVEN ØLFESTIVAL

Byhaven Ølfestival
Ølfestival: Gulating serverer det ypperste fra trønderske bryggerier.

Gulating samler noen av de fremste bryggeriene i Trøndelag og Norge til ølfestival i Byhavens parkeringskjeller!

Ølbonger kan kjøpes på forhånd via Hoopla eller på selve festivalen.

Bongene vil for øvrig være eneste betalingsmåte på arrangementet. Hver bong gir en smaksprøve fra det bryggeriet du ønsker. Det vil også være mulighet for å kjøpe mat og alkoholfri drikke. Utpå kvelden kommer en trubadur for å løfte stemningen ytterligere!  

Festivalen starter 15:00 og varer til midnatt.

Lørdag: BARNAS BYHAVEN | Lørdagsmoro for barna!

Byhaven_Bieffekten_HostLOV2014_011-1200x700
Bienes fascinerende verden: Barna får muligheten til å bli med opp på taket for å se på biene der.

På lørdag arrangeres det morsomme aktiviteter – blant annet ansiktsmaling. Det blir pynting av muffins i 1. etasje og Titt Melhus vil være der for å ta bilder av barna. 

Det er også mulighet for å lære om bienes fascinerende liv! Er det noen tøffe små som tør å hilse på biene som bor på Byhavens tak, mon tro? Klokken 12:00 og 13:00 blir det foredrag om bier, hvor barna kan få se, kjenne, lukte og smake og lære om bienes viktige verden!

Barnas Byhaven starter 11:00 og varer til 15:00. 

Alle dager:

– Gode tilbud fra butikkene.
– BAG har stand med broderingsmaskin.
– Hos Gerry Weber er alle handlende kunder med på trekningen av et gavekort á kr 1500.
– Telenor-butikken utfører gratis helsesjekk av mobiltelefoner.

Les mer: Hva skjer i september?