Gå til innholdet

VG- Lista topp 20 på Festningen 3. juli

Gjør deg klar for en av sommeren store musikkhøydepunkt og og årelange tradisjon for mange: VG-lista Topp 20 inntar Trondheim og Festningen onsdag 3. juli.

Tidspunkt å merke seg

Publikumsinnslipp Golden Circle: Kl. 17:00
Øvrig publikumsinnslipp: Kl. 17:00
Forshow: Kl. 18:00-18:30
Konsertstart:Kl. 18:30
Slutt: Kl. 20:00

Skjermbilde 2019-07-01 kl. 14.17.25
Populære TIX kommer til VG-lista i Trondheim. Foto: Skjermdump/VG-lista Instagram

Les mer: Bli med på VG-lista after party

Disse står på scenen

Du kan glede deg til å oppleve følgende artister live på scenen 3. juli: Sjer + Celin, Zade King, Madden, Chris Holsten, Morgan Sulele, Peder Elias & Sval, Isah + Dutty Dior, Lauren, Stina Talling,  og selveste TIX.

vg_lista_kart
FESTIVALOMRÅDE: Her ser du plassering av scenen og aktivitetsområde for gratiskonserten. (Illustrasjon: VG-lista)

Festivalvett

Det er viktig at man både koser seg når man er på festival og konsert, men at man også gjør noen smarte valg. Her er VG-listas 10 tips til deg som publikummer:

• Gjør deg kjent:  I forkant av konserten må du orientere deg om hvor du finner førstehjelp,(nød)utganger, møteplass og toaletter (toaletter gjelder kun Rådhusplassen). Da vet du hvor du skal gå om behovet melder seg.

• Lytt til kroppen: 
Spis godt og drikk rikelig med vann. Sol (kanskje ikke så mye i Trondheim for øyeblikket) og mange timer med venting gjør at kroppen trenger mer væske. For mer informasjon se punkt om mat og drikke.

• Si fra hvor du går: Si fra til vennene dine om du forlater konserten, eller finner deg en annen plass.

• Bruk hodet:
Ikke bland deg opp i slagsmål, publikumsbølger, eller andre situasjoner som kan bli farlige. Tilkall våre vakter om nødvendig, de er der for å passe på deg. Vær oppmerksom på gjenstander som blir kastet fra scenen, slik som t-skjorter, trommestikker, give-aways eller lignende.

• Lytt til erfarne festivalfolk: Følg oppfordringer fra vaktene, scenepersonell og konsertens storskjermer. De er der til ditt eget beste.

• Ikke spre rykter:
Lytt til beskjeder fra arrangøren. Ikke spre usannheter og rykter. Det kan skape uro og usikkerhet.

• Ikke vær i veien: Det vil være mye folk på konserten. Hold områdene rundt nødutganger, møteplasser, serveringssteder og toaletter åpne. Det er mye hyggeligere å stå der andre ikke skal gå

• Vær forsiktig: Ikke press på i køer eller foran scenen. Uforsiktighet kan føre til at du skader deg selv eller andre. 

• Snu i tide: Kom i god tid til konserten om du ønsker å stå i nærheten av scenen. Det kan virke voldsomt å stå langt fremme på en konsert. Om dette er din første konsertopplevelse gjør vi oppmerksom på at man står tett på andre folk og at mange blir veldig ivrige. Blir det trangt og ubehagelig anbefaler vi å bevege seg ut mot siden eller skrått bakover. Dette er den enkleste veien ut.

• Ta vare på hørselen din: Ørene skal gi deg musikkglede hele livet. Ta vare på dem. Vi deler ut gratis ørepropper på arrangementsområdet. Du kan finne dem hos sanitetspersonell, ved inngangene og ved serveringspunktene (serveringspunkter gjelder kun Rådhusplassen). Les mer om musikk og hørsel her.

Les mer her: Offisiell Facebook-side
Les mer: Alt du lurer på om VG-lista finner du her