Gå til innholdet

Voi Voi – festivalen for et voksent publikum

Den 24. og 25. januar kan de som ønsker seg kultur, kunnskap og sosialt påfyll, besøke Voi Voi-festivalen som foregår på Royal Garden Hotel og i Olavshallen. Trude Drevland har æren av å åpne hele festivalen som første taler. Vi får også møte Kjell Magne Bondevik, Sissel Gran, Bjarne Brøndbo og mange flere i løpet av helgen!

Programmet er variert og byr på flotte kulturopplevelser og ny kunnskap.

Allsidig program

Her skal kunnskap, foredrag til inspirasjon, hyggelige sosiale treff, matopplevelser og god musikk produsert av TSO, forenes i løpet av de to dagene det hele står på. Godt voksne mennesker som søker meningsfylt påfyll i hverdagen og møter med likesinnede, kan finne mye passende i programmet til Voi Voi. Med heldagsprogram på fredag og formiddagsprogram på lørdag, ligger alt til rette for en helg formet akkurat slik du ønsker den.

Fredag 24. januar

På fredag presenteres et variert og spennende program på Royal Garden Hotel fra klokken 09-17. Få med deg foredrag og poetiske smakebiter i løpet av dagen, med god mat og drikke mellom slagene. Klokken 19 blir det festkonsert i Olavshallen med Trondheim Symfoniorkester. Hvis du ikke ønsker å dra hjem mellom foredragene og konserten, arrangeres det vorspiel i foajeen på Royal Garden fra 17, med muligheter for å kjøpe fingermat og drikke.

Når klokken slår 19 går konferansier og vokalist er Bjarne Brøndbo på scenen i Olavshallen. Det vil bli framført musikalske favoritter med et feststemt orkester og solister – som også får besøk av Fargespill. Etter konserten blir det drop-in-nachspiel i Foajeen på Royal Garden, med langbord og muligheter for å kjøpe mat og drikke.

Lørdag 25. januar

På lørdag starter dagen med filmmatiné på Nova Kino, hvor Margreth Olins film Selvportrettet vises. Regissøren vil dagen før presentere filmen i en samtale for publikum på Royal Garden.

På formiddagen blir det bokkafé og lunsj med musikkinnslap fra Trio no Treble, før festivalen avsluttes med foredraget «Inni er vi alltid unge» av Sissel Gran.  

Praktisk informasjon

Se programmet her: https://www.tso.no/program/voi-voi

Her er en oversikt over billett-pakkene du kan velge mellom

Screen Shot 2020-01-15 at 10.33.47Skjermdump fra tso.no 

Les mer: Barokkfest 2020
Les mer: Hva skjer i januar?
Les mer: Trondheim Calling 2020