Slik kan du nyte høstferien i Midtbyen

Lurer du på hva du skal finne på i høstferien? Her er våre forslag til 5 ting du kan gjøre i Trondheim Sentrum denne uken!

Det er endelig høstferie og du har kanskje ikke rukket å legge så mange planer enda? Har du lyst til å komme deg ut av huset og finne på noe gøy, men vet ikke helt hva du skal finne på? Her er våre forslag til morsomme aktiviteter for deg og hele familien.

1. Høstferie på Rockheim og Trondhjem Sjøfartsmuseum

Rockheim og Trondhjem Sjøfartsmuseum har mange spennende aktiviteter for hele familien gjennom høstferien. I tillegg er det gratis inngang i helgene! Se programmet på Rockheim og Trondhjem Sjøfartsmuseum sine nettsider for mer informasjon.

Foto: Wil Lee Wright

2. Utforsk Midtbyen med rebusløp

Last ned vår rebus-app og ta en tur ut for å utforske byen. Dette er en morsom og lærerik aktivitet som lar deg bli bedre kjent med Trondheim Sentrum!

3. Dra på konsert eller forestilling

Vi har vel alle savnet konserter det siste året, og programmet på byens scener er fylt med spennende forestillinger og konserter. Sjekk programmet hos blant annet Olavshallen, Byscenen og Trykkeriet Scene for å finne noe som interesserer deg!

4. Dra på kajakktur langs Nidelven

Trondheim Kajakk tilbyr kajakkturer, SUP-turer, og kurs. Dra alene eller ta med venner og familie for en gøyal gruppeaktivitet. Nyt den friske høstluften og synet av vakre Trondheim fra et nytt perspektiv.

Foto: Trondheim Kajakk

5. Besøk en ny restaurant!

Det bugner av spennende spisesteder i Trondheim Sentrum. Kanskje er det på tide å finne en ny favoritt du enda ikke har prøvd?

Noen av våre favoritter er:

Har du prøvd alle disse? Sjekk ut nyåpnede Gubalari i det flunkende nye bygget til Kjøpmannsgata Ung Kunst! Gubalari er et spennende restaurantkonsept skapt av gjengen bak Troll. Restauranten er også et samarbeid med kunsteren Kjell Erik Killi-Olsen som har skapt et stort kunstverk som dekorerer restauranten på en helt unik måte. Konseptet har tatt mye inspirasjon fra Ingrid Espelid Hovig og er både lekent og trygt, nyskapende og stødig.

Kos deg med en veggisburger hos Hagen i Nordre gate