Olavshallen har pusset opp!

Etter en periode med oppussing har Olavshallen åpnet sine nye flotte lokaler. Her kan du kombinere god mat og drikke med kulturopplevelser i verdensklasse.

Foto headerbilde: Esben Kamstrup

Olavshallen har vært et senter for unike opplevelser og kulturarrangementer helt siden den ble bygget i 1989. Kulturhuset har bidratt med fantastiske minner og opplevelser til trøndere flest, og nå er det igjen klart for å skape nye minner her i 2022.

Konsertopplevelser for alle

I nyoppussede Lille sal og Store sal holdes det jevnlig et utvalg av forestillinger med stor variasjon, slik at både store og små kan sikre seg gode opplevelser. Konserter, stand up, familieforestillinger og musikaler er blant det du har å velge mellom! Du kan se hele programmet her.

Foto: Esben Kamstrup

Cinemateket – for filmentusiastene

Cinemateket viser kvalitetsfilmer i sin nyoppussede flotte kinosal som er utrustet med utstyr til å vise både analog 35mm film og digital kinofilm. På programmet finnes et variert utvalg av filmer, og det vises alt fra gamle klassikere til nye kjenninger og ukjente perler. Hos Bar Ingmar, Cinematekets eget serveringssted får du også kjøpt drikke. Salen kan også leies dersom du er ute etter et sted for et privat arrangement, enten som bedrift eller privatperson.

Matopplevelser i fleng

Føler du for en matbit kan du også sette deg på Ciabatta eller Cafe Baroque 2021, som ligger like ved inngangen. Menyen hos Ciabatta består av påsmurt og bakverk som passer perfekt til en formiddagskaffe, samt varm mat utover kvelden. Hos Café Baroque 2021 finner du fokus på kaffe, bakst og vegetarmat i omgivelser inspirert av wienerklassisismen.

Bodega 44 ligger på den andre siden av Olavshallen og er en kreativt innredet tapasbar som ønsker deg velkommen med åpne armer. Både kjente og ukjente perler fra det spanske og latinamerikanske kjøkken står på menyen.

Olavstorget

I Olavshallen finner du nå et stort utvalg spisesteder med digge retter fra alle verdens hjørner. I hjertet av Olavshallen finner du Olavstorget, et spisested med 5 forskjellige kjøkken. Her finner du pasta fra Pasta Lab, asiatiske sandwicher fra Matologi, vegetariske godsaker fra Verde, asiatiske nudelsupper fra Four og mexicansk streetfood fra Frida Taqueria. Bestill via QR-kode fra bordet og få maten levert til der du sitter!

Les mer: