Om Midtbyen Management

Midtbyen minner mer og mer om en storby – med butikker utenom det vanlige, spennende restauranter, et rikt kulturtilbud og yrende byliv. Midtbyen Management sørger for at Trondheims hjerte og sentrum er godt tilrettelagt for næring, handel og fritid.

Midtbyen Management AS er markedsfører av Midtbyens tilbud , bidrar til at bygatene både er rene og trivelige og har ansvaret for all booking av byrom for ulike begivenheter. Vi arrangerer også Julemarkedet i Trondheim, Kulturnatt Trondheim og Martnan i Trondheim hvert år.

Midtbyen Management AS eies av Trondheim Gårdeierforening AS, Samarbeidsgruppen Midtby`n, Visit Trondheim og Trondheim kommune. 

Felles åpningstider og salgsdager

I Midtbyen kan du rusle i gater og veiter, besøke butikker, kaféer, konserter, teater og kino i flotte omgivelser. Med felles åpningstid for butikker på gateplan (kl. 10-18) mandag-lørdag, blir handelen lettere å planlegge. Kjøpesentrene Byhaven og Trondheim Torg har enda lengre åpningstid.

To ganger i året (mars og oktober) arrangeres Toilldag, en ellevill salgsdag alle trondhjemmere har et forhold til.

Midtbykortet – perfekt for både privatpersoner og bedrifter

På nettsidene våre får du kjøpt Trondheims sentrumsgavekort. Midtbykortet er et elektronisk gavekort som kan benyttes på 250 ulike steder innen shopping, mat, kultur og velvære i Midtbyen.

Miljøvennlig bydel

Midtbyen er det mest miljøvennlige handelsområdet i Trondheim.  De fleste går, sykler eller reiser kollektivt til byen. Og for dem som kommer med bil, er det mange parkeringshus å velge mellom i Midtbyen. Der er det alltid plass!

Velkommen!

Midtbyen Management AS


Telefon: 993 54 000
E-post: post@midtbyen.no
Organisasjonsnummer: 995860465