Oppdag interiørskattene i Trondheim sentrum

Det bugner av lekkert interiør i Midtbyen. Hos disse butikkene finner du det du trenger av inspirasjon og design til å pynte opp hjemme.

I Midtbyen finner du interiørbutikker i verdensklasse. Enten du er ute etter de vakreste designlamper, mykeste pledd eller stiligste møbler er det mye å velge i og noe for alle og enhver. 

Annikas Hus

Annikas Hus har det du trenger for å pynte opp i alle rom i hjemmet. Butikken åpnet i 2020 og ønsker å hjelpe trøndere og tilreisende med å finne det de trenger for å skape sitt eget hjem, uansett hvilken stil det måtte være. Her finner du både minimalisme og maksimalisme fra et bredt utvalg av alt fra kjente og kjære til nye og ferske leverandører. Tilhengere av skandinavisk design vil kunne finne mye kult her fra merker som Lexington, Nordal, DBKD og Frederik Bagger.

CI Pedersen

CI Pedersen er famiiliebedrift som har blitt drevet av flere generasjoner her i Trondheim. Butikken er en del av Designforevig-kjeden, og kombinerer konseptet glasmagasin og interiørbutikk til en unik handleopplevelse i sine lokaler i Olav Trygvassons gate. Over to etasjer strekker det seg et bredt utvalg av lekkert design fra kjente merkevarer, og spesielt dersom du er ute etter servise eller ting til kjøkkenet er dette en fantastisk butikk å handle på.

Illums Bolighus

Den danske suksessbutikken Illums Bolighus har endelig kommet til Trondheim. Dette er den nyeste Illums Bolighus-butikken i verden, og den femte i Norge. Denne storslåtte butikken ligger vel plassert i den staselige Mercurgården og dekker 2278 kvadratmeter. Fordelt over to etasjer finner du en kurert samling av lekre tekstiler, designerlamper, kjøkkenutstyr, og andre ting til hjemmet. Enten du er ute etter inspirasjon eller ønsker å gjøre nye innkjøp er dette et fantastisk sted å være.  

Ting

Hos Ting i Olav Tryggvasons gate finner du akkurat som navnet tilsier, ting. Enten det er ting til å gi i gave, ting til deg selv, ting til hjemmet eller hva det skulle være kan du være sikker på at det du kjøper derfra er aktuelt, trendy og av høy kvalitet. Butikken satser på et bredt, lekent og moderne vareutvalg slik at du kan finne noe til enhver anledning.

Alvar&Maija

Stolt uavhengig, Alvar&Maija er en unik butikk med en egen stil preget av nordisk og særlig finsk design. Butikken er oppkalt etter finske designere Alvar Aalto og Maija Isola, og sistnevnte har designet om lag 533 mønster for merket Marimekko. Det er ingen tvil om at disse to har satt sitt preg på denne sjarmerende interiørbutikken, som forøvrig har byens største utvalg av produkter fra Marimekko. Hos Alvar&Maija står tidløse og varige produkter i sentrum, og de ansatte har mye engasjement og kunnskap om interiør, og ønsker å kunne gi deg råd og inspirasjon til hjemmet.

Foto: Alvar&Maija
Foto: Alvar&Maija

Hærlighet – Lille København

Hærlighet lille København selger mye klær, men har også en hyggelig interiøavdeling. Navnet reflekterer en forkjærlighet for dansk design og hygge. Dette er en nisjebutikk hvor du kan komme og oppdage nye merker og få inspirasjon til å skape ditt eget, unike, hyggelige hjem. 

H&M Home Concept Store

H&M Home Concept Store i Midtbyen åpnet dørene i 2020 og har siden da gledet alle trøndere med sin lekre innredning og brede utvalg i de flotte toetasjes lokalene i Thomas Angells gate. Sortimentet spenner fra sengetøy av høy kvalitet og tidløst servise til stilige tekstiler, møbler og lamper; med moderne stil og oppmerksomhet på detaljer i kjernen. Du finner også et eget bomsterhjørne med friske blomster. Ved å slå sammen moderne design og kvalitet med gode priser, gjør H&M HOME det mulig for interiørelskere å skape et personlig og moderne rom – et sted å føle seg hjemme.

Foto: Leikny Havik Buckethaus