Påsken i Midtbyen

En ting er sikkert: man trenger ikke dra til fjells for å få påskestemning! Planlegger du påskeferien i Trondheim sentrum i år har vi tipsene for deg.

Escape room og quiz!

Quiz, puslespill og mysterier hører påsken til. Hva med å ta med familien eller vennegjengen på Escape room? Escape Hunt i Olav Tryggvasons gate tilbyr Escape room for alt fra 2-5 spillere, og er en artig gruppeaktivitet som man kanskje ikke gjør til vanlig. Ta også turen innom de flotte bokhandlene i Midtbyen, for eksempel Ark Bokhandel (enten på Brunhjørnet eller Trondheim Torg) og Norli, for å få hjelp til å finne en quizbok eller et artig brettspill til påskekosen!

Bypåske på Britannia

Britannia Hotel tilbyr en eksklusiv påskepakke for deg som virkelig ønsker å kjenne på storbyfølelsen og unne deg noe ekstra. Inkludert i deres påskepakke får du overnatting med frokost, adgang til spa og fitness, og en herlig middag med påskebuffet i Palmehaven. Bor du over flere dager kan du også velge mellom en 3-retters middag i enten Brasserie Britannia eller Jonathan Grill.

Disse dager kan du også se kunstutstillingen av Sverre Bjærtnes, som nå er presentert som deres Britannia Kunstner 2022. Les intervjuet med Sverre om utstillingen her.

Skattejakt i Midtbyens butikker

Nå som samfunnet har åpnet igjen er det en god mulighet til å fornye klesskapet! Hva med å bruke påsken i midtbyen på en skikkelig shoppingtur? Heldigvis er Midtbyen en fantastisk shoppingby, både for store og små, han, hun og hen. Du kan se hele butikkoversikten og sortere etter kategori her.
Vi anbefaler å ta en tur innom den hjelpsomme og trivelige gjengen på Conzept. Her finnes massevis av herlige dameklær over to etasjer i Thomas Angells gate, og like over gaten finner du også deres herreavdeling!

Shine litt lengre bort i samme gate har et fantastisk utvalg av freshe og unike plagg til en hver anledning, samt nydelige smykker og accessories fra en rekke kjente merker.

Trenger du sko har Boutique Bello i Søndre gate et utmerket utvalg av sko til damer, og Skills i Nordre gate er din one stop shop for kule sneakers. Sjekk også ut vår artikkel om vintagebutikker i Midtbyen for tips til second-hand shopping!

Påske på museet

Midtbyens museer har massevis av familievennlige aktiviteter på programmet! Kanskje vil du lære mer om musikk og populærmusikkens historie på Rockheim? Eller kanskje tar du med familien på en av Vitenskapsmuseets mange lærerike utstillinger?

Foto: Will Lee-Wright