Rebusløp Midtbyen

Last ned Rebusløp Midtbyen helt gratis og bli bedre kjent med Trondheims sentrum. Her er det løyper til glede for både for store og små!

Rebuser

Med disse disse rebusløpene kan du være sikker på at det blir gøy og at du blir bedre kjent med Midtbyens fantastiske historie og spennende aktiviteter. Dette har både voksne og barn glede av!

Finn veita i Midtbyen

Midtbyen består av over 40 forskjellige veiter med unike historier og morsomme fakta. Utforsk veitene i denne rebusen, og gjett deg fram og rundt i byen.

Dyrene i Midtbyen

Prøv vårt morsomme og lærerike rebusløp, som tar deg til statuer og andre dyrerelaterte punkter i Midtbyens gater. Passer for både små og store eventyrlystne!

Den lekne løypa

Ta med barna på en tur innom ulike lekeområder i Midtbyen! Pakk sekken med noe godt og sett av noen timer til familiekos og en barnslig byvandring. Rebusen guider deg til seks ulike punkter, hvor det ved ankomst dukker opp et enkelt spørsmål til ungene. Neste steg blir synlig så snart dere har funnet riktig sted og besvart spørsmålet. Gå videre i det tempoet som passer dere. God tur!

Historiske bygninger i Midtbyen

I denne rebusen skal du finne 15 historiske bygninger i Midtbyen. Løypa krever at du har GPS påslått på din telefon, og for å åpne oppgavene må du fysisk bevege deg mellom stedene du skal frem til. Rebusen tar ca 1 time. Lykke til!

Byløype + nyttig info om matsvinn

Lær om matsvinn samtidig som du får en hyggelig tur rundt i Midtbyen. Rebusen er laget av Unge Kokker og er perfekt for hele familien. 

Hva kan du om Midtbyen?

Er du en ekte Midtbyen-ekspert? Her kan du teste kunnskapsnivået ditt! Denne rebusen består kun av flervalgsspørsmål, så du kan delta fra hvor som helst. Havner du på topplisten? Lykke til!

Vis innlegg

Foto: Marius Rua

Lykke til!