Gulating Ølutsalg

Olav Tryggvasons gate 28, Byhaven

Gulating Ølutsalg Byhaven startet opp i 2015 som en del av Mathall Trondheim. Etter at de avviklet driften, måtte vi flytte til våre nåværende lokaler i kjelleren på Byhaven.

Her er vi lokalisert sammen med ferskvarebutikken Færsk og sushi-restauranten Sabrura. Gulating Ølutsalg Byhaven, som vi nå kaller oss, er del av et større konsern som driver 25 ølbutikker og flere puber i Norge, og satser på et bredt utvalg av produkter.

Vi er blant annet kjent for å ha byens bredeste utvalg av tonic, samt å ha en høy lokal tilstedeværelse. Vi er glade for å være en del av et senter som satser på små nisjebutikker, og vi mener Byhaven er byens lokalmatbastion, med butikker som Færsk, Alma Mater, Olivenlunden og ikke minst oss selv. Gulating Ølutsalg Byhaven er et møtepunkt for alle som ønsker å utvide sin horisont innenfor vårt varesegment, og vi har produkter som passer både den kresne, den tradisjonelle og ikke minst den nysgjerrige. Som et lite avsluttende argument så er våre priser konkurransedyktige med prisene hos de større kjedene med likt utvalg.

Vi, blant annet to som har utdannelse som ølsommelier, er her for at akkurat du skal få den beste opplevelsen av å være kunde hos oss. Spør oss om alt innenfor våre produkter, så skal vi hjelpe deg så godt som overhodet mulig!

Les mer om oss på våre nettsider

99 32 19 87
Mandag - Fredag10 - 20
Lørdag10 - 18
Søndagstengt