120650757_144505814058624_3532239718472838406_o

Annikas hus

Carl Johans gt. 6

Vi omgir oss alle med fine ting i hverdagen. Når vi dekker bordet til storfamilien kommer på middag, - når du tar frem yndlingskoppen, et varmt ullpledd og en god bok til alenekvelden, - og hva er vel bedre enn å legge seg i nyvasket sengetøy?

Hos oss finner du produkter og inspirasjon til å skape DITT hjem. Om det er stort, lite, ditt første, hytta eller sommerhuset. Vi har en god miks av minimalistiske og maksimalistiske produkter i butikken, men uansett uttrykk har vi fokus på kvalitet og godt design.

Og hvem er vi?

Annikas hus ble startet på høsten i annerledesåret 2020 og drives av Annika og Siri.

Annika har jobbet med interiør i hele 18 år. Hun har det hun selv kaller et “hummer og kanari”- hjem og er en maksimalist, men prøver seg innimellom som minimalist. Hjemmet er fylt med ting som ikke alle andre har, det er tellekanter i alle skap og ovale serveringsfat - det kan hun aldri få nok av. 

Siri har også lang fartstid i bransjen, og har jobbet med interiør i 9 år. Hjemme hos Siri er det puter, planter i fine potter og ikke minst duftlys. Det er alltid viktig å ha det hyggelig rundt seg. 

Nå i mørketiden er det lys og varme som står i fokus, og det tennes lys ved frokostbordet hver morgen, og det fyres i peisen på kvelden. 

Vi har i mange år hatt en drøm og et ønske om å åpne egen butikk. Da det perfekte lokalet i Carl Johans gate dukket opp, slo vi til. Vi er fryktelig glad i byen vår, og ønsker med konseptet vårt å bidra til vekst, kvalitet og inspirasjon i Midtbyen.

Merker/utvalg:
Abhika, Almuegaarden, Bjørn Wiinblad, Brink Nordic, ByON, Cooee, Costa Nova, Cutipol, Dag Home, DBKD, Design letters, Dixie, Dottir, Echo, Epicurean, Eva Solo, Form & Refine, Fram Oslo, Fredrik Bagger, Georg Jensen Damask, Goevel, Holm, Humdakin, Iittala, Jette Frölich, Juna, K3 Kenzo +++

969 23 740
Mandag - Lørdag10 - 18
Søndagstengt