kremmerhuset

Kremmerhuset Byhaven

Nordre gate 24

Kremmerhuset er en litt annerledes butikk med mange fristelser. Det bugner av ting som inspirerer slik at du kan skape ditt personlig hjem.

Utvalget i Kremmerhuset endrer seg ofte, og vi får levert nyheter hver uke. Du finner alltid et bredt utvalg av tekstiler, potter og vaser, småmøbler og veggdekor hos oss. Innkjøperne våre reiser ut i verden flere ganger i året for å finne varer som gjør butikkene spennende og inspirerende.

Det meste av varene i Kremmerhuset kjøpes direkte fra våre leverandører, og det gjør at vi har konkurransedyktige priser. Vi har flotte varer i begge endene av prisskalaen, slik at det alltid vil være noe hos oss for akkurat deg. Vi har både rimelige og trendy varer, og hver sesong utvikler vi varepakker med nye farger og produkter. Du vil alltid finne flere stiler og inspirerende uttrykk hos oss.

Spiren til Kremmerhuset startet som en hylle i klesbutikken Neste stopp i Trondheim. Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne, ubrukte bryllupsgaver med ting i kurv og emalje, og kundene likte det de så. I 1979 åpnet vi det første Kremmerhuset i Sommerveita i Trondheim. Siden den gang har varene endret seg mye, men den første butikken vår ligger fortsatt i idylliske Sommerveita. I dag har vi 67 butikker i tillegg til nettbutikk, og vi er over 560 blide ansatte som står klare til å ønske deg velkommen.

91 80 24 01
Mandag - Fredag09 - 20
Lørdag10 - 18
Søndagstengt