HH_BILD_HH_2A_RGB_11_1384_OHNE_LOGO

Hallhuber

Nordre gate 13

HALLHUBER har alt en moderne kvinne måtte ønske seg. Med 12 fantastiske kolleksjoner hvert år, er de aldri kjedelige. Up-to-date, trendy, moderne.

Stilig. Moderne. Feminin.

HALLHUBER GmbH er en tysk kleskjede som har spesialisert seg på kvinnemote av høy kvalitet. Selskapet etablerte seg i München i 1977, hvor de også den dag i dag har sitt hovedkontor. HALLHUBER selger mote skapt av sitt eget designteam, og distribuerer klærne til sine mer enn 240 butikker. HALLHUBER finnes i dag i Østerrike, Belgia, Storbritannia, Sveits og Nederland.

Fra og med september 2015 også i Norge.
Designteamet blir ledet av Susanne Hallhuber som har vært en del av HALLHUBER siden starten. Designteamet skaper tolv kolleksjoner i året, gjennom HALLHUBER og HALLHUBER DONNA. Kolleksjonene kommer også med tilbehør og sko, som gjør HALLHUBERS sortiment komplett. Her finner du alt fra basic mote, til elegante party- og selskapsklær.

Mens HALLHUBER har en moderne look, der trendene står i fokus, har HALLHUBER DONNA en mer elegant tilnærming og mer eksklusive materialer. Sammen har de utvalget enhver moderne kvinne kan ønske seg. Hallhuber og Hallhuber Donna holder i tillegg en svært høy standard når det kommer til kvaliteter.

Merker/utvalg:
basic mote, moderne, stilig, feminin, partyklær, selskapsklær, eksklusive materialer, tilbehør, sko,

73 20 08 39
Mandag - Lørdag10 - 18
Søndagstengt