Lanullva

Søndre gate 19

LANULLVA® - Lanullva har utviklet et strikkemønster som danner et helt unikt luftlag som gjør at strikkeproduktene ventilerer, slik at du holder deg tørr og varm, ikke bare når du er i aktivitet, men også når du hviler. Hver dag strikker vi myke og varme produkter med lidenskap og kjærlighet som gir velbehag til store og små.

Strikkemønsteret er utviklet av Brit Vinje Lyngstad, som oppfant strikkemønsteret da hun ville strikke en trøye til mannen, som stadig kom svett og nedkjølt hjem etter arbeid i skogen. Hun utviklet et pustende undertøy av ren ull, som hun merkebeskyttet i 1994. Undertøyet produseres i dag i ren merinonull, og kolleksjonen omfatter moderne strikkeprodukter til både baby, barn og voksne. Produktene selges i Trondheim, Røros og butikken ved fabrikken på Lyngstad i Atlanterhavsgapet.

November 2006 tok Brit sin datter Gunn Anne Vinje Lyngstad over driften av Vinje Ullvarefabrikk AS som så det enorme potensialet i strikketeknikken som hennes mor, Brit Vinje Lyngstad utviklet. I 2015 åpnet vi vår første konseptbutikk på Røros, og i 2016 åpnet vi butikk i Norges tredje største by – Trondheim.

Det unike strikkemønsteret har hele veien blitt ivaretatt. Resultatet har blitt et stort utvalg av moderne og behagelige ullplagg i flere kolleksjoner for hele familien. Lanullva tilbyr alt fra ullundertøy til jakker og kjoler i spennende farger for enhver anledning. Plaggene er utmerket til arbeid ute, sportsaktiviteter, hjemme, eller på fest - og er alle strikket med luft og kjærlighet.

 

Merker/utvalg:
ull, merinoull, klær, voksne, barn, shopping

92 22 46 90
Mandag - Lørdag10 - 18
Søndagstengt