Slik kan du imponere tinderdaten

Her er våre beste tips til en vellykket date i Trondheim 

Trondheim er kjent som studentbyen med kjærestegaranti, og med Tinder og Happn dates det mer enn noen gang. Dating kan være både både morsomt og skummelt, og omgivelsene har mye å si. 

Første date: Finn på noe sammen! 

Klam i hendene, tørr i halsen… En date kan noen ganger føles som et jobbintervju, og det er ikke sikkert man ønsker å bruke første møte til å sitte og se hverandre inn i øynene. Da kan det føles mer komfortabelt å gjøre noe aktivt sammen. Hva med å gå en tur langs Nidelven? Start på marinen med Nidarosdomen som bakteppe, ta en rolig tur langs bryggerekka, og avslutt daten med en is på benken ved Ravnkloa. Hvis dere føler dere ekstra modige kan dere ta en dukkert sammen på Sjøbadet, de har åpent sommer og vinter og et friskt bad kan være en god icebreaker.  

Dersom dere ønsker å se byen fra en annen vinkel er det en fin opplevelse å leie kajakk. Trondheim Kajakk organiserer turer med dobbel kajakk som starter sør for byen, går gjennom sentrum langs de gamle bryggene, og ender på vakre skansen.  

Et roligere alternativ for regnværsdager er å møtes på Work-Work i Munkegata og spille Pinball eller Shuffleboard. Vi kan også anbefale en runde minigolf i de artige og avslappede lokalene til Trondheim Camping på Cicignons plass. 

Work-Work har et stort utvalg flipperspill for en casual første date

Andre date: En felles opplevelse 

Trondheim er en livlig kulturby hvor det skjer noe hele tiden. Finn ut hvilke interesser daten din har, eller del noen av dine egne med dem! Kanskje finner dere også ut at dere har noe til felles?

I Trondheim sentrum er det mye å velge av når det kommer til opplevelser, både storslagne og små og avslappende. Her kan du velge mellom alt fra impro på Trykkeriet scene, forestilling i Olavshallen eller et teaterstykke på Trøndelag Teater

Er dere glade i musikk er konsert også et glimrende alternativ, og det finnes vel knapt noe mer romantisk enn å holde rundt hverandre mens man opplever favorittbandet live. 

Sjekk ukas program på for eksempel Byscenen, Good Omens eller Tyven, eller få full oversikt over det som skjer på trdevents.no. 

Er dere tilhengere av quiz og trivia kan en tur til Boxer være en gylden mulighet til å tilbringe en morsom kveld sammen og briljere med kunnskap om stort og smått. Fra og med 7. September arrangeres det studentquiz hver tirsdag klokken 20:00.  

Tredje date: en romantisk middag

Når du har landet date tre betyr det kanskje at er dere er litt tryggere på hverandre og ønsker å bli enda bedre kjent. En ordentlig restaurant-date i rolige lokaler er perfekt for å tilbringe litt romantisk kvalitetstid med hverandre. Til en slik date anbefaler vi de lune lokalene til AiSuma. Restauranten holder til i et gammelt bryggehus med tømmervegger, og her kan dere nyte en biff eller sjømat mens dere ser båtene drive forbi på elva utenfor. Har dere lyst på noe skikkelig krydret kan dere gå for restaurant Frida i Fjordgata hvor dere kan kose dere med autentisk meksikansk mat og drikke i de romantiske kjellerlokalene. Etterpå kan dere rusle bort til Torget og sette dere ned for å dele en dessert på en av de mange serveringsstedene som ligger der.  

Lykke til! 

Les mer

Fullt på lesesalen? Ta med laptopen hit!

Her kan du møte nye venner under studietiden

Her får du studentrabatt i Trondheim Sentrum