Slik kan du imponere tinderdaten

Her er våre beste tips til en vellykket date i Trondheim 

Trondheim er kjent som studentbyen med kjærestegaranti, og med Tinder og Happn dates det mer enn noen gang. Dating kan være både både morsomt og skummelt, og omgivelsene har mye å si. Slik anbefaler vi at du går frem for å imponere på din neste tinderdate i Trondheim.

Første date: Finn på noe sammen! 

Klam i hendene, tørr i halsen… En date kan noen ganger føles som et jobbintervju, og det er ikke sikkert man ønsker å bruke første møte til å sitte og se hverandre inn i øynene. Da kan det føles mer komfortabelt å gjøre noe aktivt sammen. Hva med å gå en tur langs Nidelven? Start på marinen med Nidarosdomen som bakteppe, ta en rolig tur langs bryggerekka, og avslutt daten med en is på benken ved Ravnkloa. Hvis dere føler dere ekstra modige kan dere ta en dukkert sammen på Sjøbadet, de har åpent sommer og vinter og et friskt bad kan være en god icebreaker.  

Dersom dere ønsker å se byen fra en annen vinkel er det en fin opplevelse å leie kajakk. Trondheim Kajakk organiserer turer med dobbel kajakk som starter sør for byen, går gjennom sentrum langs de gamle bryggene, og ender på vakre skansen.  

Et roligere alternativ for regnværsdager er å møtes på Work-Work i Munkegata og spille Pinball eller Shuffleboard. Vi kan også anbefale en runde minigolf i de artige og avslappede lokalene til Trondheim Camping på Cicignons plass. 

Work-Work har et stort utvalg flipperspill for en casual første date

Andre date: En felles opplevelse 

Trondheim er en livlig kulturby hvor det skjer noe hele tiden. Finn ut hvilke interesser daten din har, eller ta med vedkommende på noe du liker. Kanskje finner dere også ut at dere har noe til felles?

I Trondheim sentrum kan dere for eksempel oppleve impro på Trykkeriet scene, en forestilling i Olavshallen eller et teaterstykke på Trøndelag Teater

Konsert er også et glimrende alternativ, og det finnes vel ikke noe mer romantisk enn å holde rundt hverandre mens man opplever favorittbandet live. 

Sjekk ukas program på for eksempel Byscenen, Good Omens eller Tyven, eller få full oversikt over det som skjer på trdevents.no. 

Er dere tilhengere av quiz og trivia kan en tur til Boxer være en gylden mulighet til å briljere med kunnskap om stort og smått. Fra og med 7. September arrangeres det studentquiz hver tirsdag klokken 20:00.  

Å ta med tinderdaten på konsert er en artig opplevelse litt utenom det vanlige!

Tredje date: en romantisk middag

Når du har landet date nummer tre betyr det kanskje at dere er litt tryggere på hverandre, og ønsker å bli enda bedre kjent. Da passer det perfekt å ta med med en romantisk restaurant-date. Til dette formålet kan vi anbefale de lune lokalene til Øx. Restauranten holder til i kjelleren under Frati Restaurant, og har en avslappet atmosfære hvor dere kan nyte en klassisk italiensk pizza i et rolig hjørne av restauranten. Har dere heller lyst på noe asiatisk, kan dere prøve alt fra dumplings til curry og sushi i de stilige lokalene til Kōnā i Carl Johans gate. Etterpå kan dere rusle bort til Torget og sette dere ned for å dele en dessert på en av de mange serveringsstedene som ligger der.  

Lykke til! 

Les mer


Midtbyens butikker har åpent til kl. 18.00 hver dag, også på lørdager!