Sykkelparkering i Midtbyen

Ønsker du sykle til Midtbyen, men er usikker på hvor du kan parkere sykkelen trygt? Her er noen forslag!

Perfekt på handletur: Skapene til SafeBikely kan åpnes flere ganger, og er en perfekt lagringsplass hvis du har varer du vil sette fra deg underveis på handleturen! Foto: Ole Ekker

Her er noen parkeringsalternativer!

Trygge og smarte skap av SafeBikely
Den lokale oppstartsbedriften SafeBikelys sykkelskap er et resultat av en omfattende satsing på smart og trygg sykkelparkering, som igjen skal føre til at flere velger miljøvennlig transport inn til Midtbyen – og på sikt gi positive utslag for handelsnæringen. Initiativet er et ledd i Miljøpakkens mål for nullvekst i personbiltrafikken.

Syklister kan enkelt laste ned appen SafeBikely i Google Play eller Appstore, reservere skap på forhånd og styre appen fra egen mobil. Under busstreiken utvides tidsrommet du kan oppbevare sykkelen gratis i skapene fra 4 til hele 9 timer i Ørjaveita og Leuthenhaven!

Fast parkering i sykkelkjeller med plass til opptil 260 sykler!
Perfekt for deg som jobber i Midtbyen! Sykkelkjelleren i Dronningens gate 10/ Postgården har lett tilgang via en spesialbygget rampe. For å komme seg inn benyttes en individuell brikke. Området er godt kameraovervåket for å hindre tyveri.

I tillegg til sikker parkering får du tilgang til vask/spyling, trykkluft, verkstedstasjon, garderobeskap, dusj, toalett og tørkeskap. Plassene leies ut på årsbasis, og kostnaden er på kr. 3600,- + mva pr plass pr år. 

Trygg sykkelparkering på Leuthenhaven
44 plasser med låsbart dørsystem og kameraovervåkning, du får adgang til anlegget ved bruk av din mobiltelefon og bruken er gratis!