Nyhetsbrev_Toilldaga2020

Toilldaga i Midtbyen 

15., 16. og 17. oktober
Meld deg på nyhetsbrevet og motta Toillldagsavisa digitalt før alle andre! Skriv inn email-adressen i feltet under, så mottar du en bekreftelse på e-post. Dersom du ikke mottar den, sjekk søppelpost.

Hvor finner jeg tilbudene?

Toilldagsavisa blir publisert  digitalt tirsdag 13. oktober kl. 18.00 – trykk her for å se avisa!
Onsdag 14. oktober  finner du Toilldagsavisa som innstikk i Adresseavisen. 

Det er også mulig å få oversikt over alle tilbudene via vår digitale løsning for mobil. Dette vil bli tilgjengelig samtidig som den digitale Toilldagsavisa, altså tirsdag 13. oktober klokken 18.00  - trykk her for å se tilbudene!

Se Facebook-arrangementet!

Trygg handel i Midtbyen

 

Skjermbilde 2020-10-09 kl. 12.04.10[2]

 

 

Når man finner toillate priser overalt, kan det etter hvert bli mye å bære. Lever handleposene dine i 3. etasje på Byhaven, og få dem levert hjem til deg samme kveld under Toilldagan!


Reis til Midtbyen med bil, buss eller tog!

Har du planlagt hvordan du skal komme deg til Toilldag? Alternativene er mange!  Bilen kan du på hverdager parkere på gateplan for 5 kr i timen etter klokken 15 og gratis på lørdager etter kl. 15:00.
Så enkelt er det å parkere bilen i Midtbyen - full oversikt over parkering finner du her.
Parkering i Midtbyen2020

Det finnes også gode alternativer for sykkelparkering: trykk her for detaljert informasjon.

Om du foretrekker buss på Toilldagen kan du planlegge bussreisen din her.  Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori voksen, honnør og student ha med inntil fire barn gratis på reise med buss eller trikk i én sone.

Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din.

Toillvettreglene

For at du skal få en vellykket handletur på Toilldag har vi laget et sett med Toillvettsregler som det kan være kjekt å følge, enten du har sort belte i shopping, eller handler kun ved spesielle anledninger. 
Toillvettregel nummer 1 sier følgende:  #1 Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. 
Les alle Toillvettreglene her!

IMG_0958
 

Midtbykortet og åpningstider

Har du fått Midtbykortet som gave? Bruk Midtbykortet ditt som betalingsmiddel på Toilldagan! 

Butikkene holder normale åpningstider disse dagene. Kjernetid for butikker på gateplan er 10-18 alle dager.  Byhaven holder åpent 9-20 på hverdager og 10-18 på lørdag,  Trondheim Torg holder åpent 9-20 på hverdager og 9-18 på lørdag.