nyhetsbrev_toilldaga2021_vår

Toilldaga i Midtbyen 

11., 12. og 13. mars 2021
Meld deg på nyhetsbrevet og motta Toillldagsavisa digitalt før alle andre! Skriv inn email-adressen i feltet under, så mottar du en bekreftelse på e-post. Dersom du ikke mottar den, sjekk søppelpost.

Hvor finner jeg tilbudene?

Toilldagsavisa blir publisert  digitalt tirsdag 9. mars kl. 18.00
Onsdag 10. mars  finner du Toilldagsavisa som innstikk i Adresseavisen. 

Det er også mulig å få oversikt over alle tilbudene via vår digitale løsning for mobil. Dette vil bli tilgjengelig samtidig som den digitale Toilldagsavisa, altså tirsdag 9. mars klokken 18.00  - trykk her for å se tilbudene!

Se Facebook-arrangementet!

Trygg handel i Midtbyen

Når man finner toillate priser overalt, kan det etter hvert bli mye å bære. Lever handleposene dine i 3. etasje på Byhaven, og få dem levert hjem til deg samme kveld under Toilldagan!


Reis til Midtbyen med bil, buss eller tog!

Har du planlagt hvordan du skal komme deg til Toilldag? Alternativene er mange!  Så enkelt er det å parkere bilen i Midtbyen - full oversikt over parkering finner du her.
Parkering i Midtbyen2020

Det finnes også gode alternativer for sykkelparkering: trykk her for detaljert informasjon.

Om du foretrekker buss på Toilldagen kan du planlegge bussreisen din her.  Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori voksen, honnør og student ha med inntil fire barn gratis på reise med buss eller trikk i én sone.

Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din.

Toillvettreglene

For at du skal få en vellykket handletur på Toilldag har vi laget et sett med Toillvettsregler som det kan være kjekt å følge, enten du har sort belte i shopping, eller handler kun ved spesielle anledninger. 
Toillvettregel nummer 1 sier følgende:  #1 Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. 
Les alle Toillvettreglene her!

IMG_0958
 

Midtbykortet og åpningstider

Har du fått Midtbykortet som gave? Bruk Midtbykortet ditt som betalingsmiddel på Toilldagan! 

Butikkene holder normale åpningstider disse dagene. Kjernetid for butikker på gateplan er 10-18 alle dager.  Byhaven holder åpent 9-20 på hverdager og 10-18 på lørdag,  Trondheim Torg holder åpent 9-20 på hverdager og 9-18 på lørdag.