Toilldag 11. mars

Velkommen til en toillat handleopplevelse! Få opptil 60 % avslag på mange fantastiske varer i Trondheim sentrum kl. 9-18!

To ganger i året kan du oppleve Toilldag i Midtbyen – både i mars og i oktober. Da byr butikkene i Trondheim sentrum på elleville tilbud og særdeles god stemning.

Posehotell

På Toilldagen tilbyr vi gratis posehotell på Byhaven. Slik kan du shoppe så mye du vil, og deretter gå på restaurant, kino eller galleri uten posene på slep! Lever handleposene i underetasjen på Byhaven. Vi passer på varene dine helt frem til kl.18.00 den 11. mars!

Tilbudene

Tilbudene offentliggjøres tirsdag 7. mars. Da blir de først sendt ut i vårt nyhetsbrev, før de blir lagt ut på toilldagmidtbyen.no. Der kan du lage din egen liste med favoritt-tilbud, sortere på butikk og kategori, og planlegge handleturen:

Toilldagsavisa 

Toilldagsavisa har bare gode nyheter, og kommer som bilag i Adresseavisen onsdag 8. mars.


Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få tilgang til e-avisen før alle andre hver gang det er Toilldag!

Påmelding til nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det som foregår i Midtbyen av arrangementer, shopping, mat og kultur. Skriv inn din email-adresse i feltet under, så mottar du en bekreftelse på e-post. Dersom du ikke mottar en bekreftelse, sjekk søppelpost.