1165x360 Bildekarusell Toilldag høst 2019


Velkommen til Toilldag i Midtbyen lørdag 19. oktober!


Er du klar for den store Toilldagen lørdag 19. oktober? I den anledning lover vi minst 60% rabatt på toillvarer, konkurranser og spennende overraskelser! Ta med deg venner og familie til en handledag utenom det vanlige. Alt du trenger å vite om Toilldag finner du her.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta tips og informasjon om det som skjer i Midtbyen innen mat, shopping og arrangementer.


Reis til Midtbyen med bil, buss eller tog!

Har du planlagt hvordan du skal komme deg til Toilldag? Alternativene er mange, og man kan både ta buss og kjøre bil. Bilen kan du parkere på gateplan i 3 timer (gratis etter kl. 15:00!), eller så lenge du ønsker i parkeringshus.
Så enkelt er det å parkere bilen i Midtbyen - full oversikt over parkering finner du her.

Alle (de fleste) veier leder til Midtbyen, og om du foretrekker buss på Toilldagen kan du planlegge bussreisen din her.  På lørdager reiser inntil 4 barn gratis med en voksen på AtBs grønne bybusser.  Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din.


Toilldagsavisa Shopping Trondheim Midtbyen
Toilldagsavisa med alle toillate tilbud slippes i løpet av mars.  Merk deg dine favoritter og planlegg dagen godt!

Toillvettreglene

For at du skal få en vellykket handletur på Toilldag har vi laget et sett med Toillvettsregler som det kan være kjekt å følge, enten du har sort belte i shopping, eller handler kun ved spesielle anledninger. 
Toillvettregel nummer 1 sier følgende:  #1 Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. Les alle Toillvettreglene her

Gratis posehotell

Skulle du handle mye eller store varer på Toilldag, og synes det blir for tungt å bære på; frykt ikke! Du kan på Toilldagen og hver lørdag i 2018/2019 benytte deg av gratis posehotell i Turistinformasjonen i Nordre gate 11! Her kan du trygt sette fra deg posene dine til en stab som passer godt på de. Husk å ta vare på nummerlappen du får utdelt når du setter igjen varene dine.

martin-visit
Martin og staben i Turistinformasjonen vil passe godt på varene dine, slik at du kan nyte å rusle rundt i den flotte byen vår uten tunge poser i hendene.

Midtbykortet og åpningstider

Har du fått Midtbykortet som gave? Bruk Midtbykortet ditt som betalingsmiddel på Toilldag! 
Her har du en oversikt over de ulike plassene du kan bruke Midtbykortet.

Åpningstider for butikkene denne dagen er  kl. 09:00 - 18:00.