1165x360 Bildekarusell Toilldag vår 2020


Velkommen til Toilldag i Midtbyen lørdag 14. mars!


Er du klar for den store Toilldagen lørdag 14. mars? I den anledning lover vi minst 60 % rabatt på toillvarer, konkurranser og spennende overraskelser! Ta med deg venner og familie til en handledag utenom det vanlige. På denne siden finner du alt trenger å vite om Toilldag – og selvfølgelig link til TOILLDAGSAVISA!
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta tips og informasjon om det som skjer i Midtbyen innen mat, shopping og arrangementer.

HER finner du TOILLDAGSAVISA (publiseres 11. mars)

HER finner du TOILLTILBUD i digital løsning for mobil (publiseres 11. mars)

Reis til Midtbyen med bil, buss eller tog!

Har du planlagt hvordan du skal komme deg til Toilldag? Alternativene er mange, og man kan både ta buss og kjøre bil. Bilen kan du parkere på gateplan i 3 timer (gratis etter kl. 15:00!), eller så lenge du ønsker i parkeringshus.
Så enkelt er det å parkere bilen i Midtbyen - full oversikt over parkering finner du her.

Alle (de fleste) veier leder til Midtbyen, og om du foretrekker buss på Toilldagen kan du planlegge bussreisen din her.  På lørdager kan du med voksenbillett ha med inntil fire barn gratis på reiser med buss eller trikk i én sone. Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din.


Toilldagsavisa Shopping Trondheim Midtbyen
Toilldagsavisa med alle toillate tilbud slippes digitalt onsdag 11. mars.  Merk deg dine favoritter og planlegg dagen godt!

Toillvettreglene

For at du skal få en vellykket handletur på Toilldag har vi laget et sett med Toillvettsregler som det kan være kjekt å følge, enten du har sort belte i shopping, eller handler kun ved spesielle anledninger. 
Toillvettregel nummer 1 sier følgende:  #1 Planlegg handleturen og meld fra hvor du går. Les alle Toillvettreglene her!


Svipp Hjem: Gratis hjemkjøring av varer

Hvis det er vanskelig å få med seg alle varene hjemover, eller at du rett og slett har tenkt å bli i byen utover kvelden, kan du enkelt få varene hjem uten å løfte en finger. På Toilldag har du nemlig muligheten til å få varene kjørt hjem helt gratis. 

Byhaven kjører de hjem varene du har handlet på Byhaven gratis. De er det første kjøpesenteret som har etablert denne ordningen i Trondheim. Til vanlig er dette en tjeneste du må betale for, men ikke på Toilldag!

I anledning Toilldag blir det satt opp enda ett punkt hvor du kan levere varene dine for hjemkjøring. Dette gjelder uansett hvor de er kjøpt i byen og er helt gratis! Dropp-punktet finner du på Mercursenteret i 1. etasje og de tar i mot varer mellom klokken 10 -14. 

Screen Shot 2019-10-15 at 13.32.40
Ingenting er bedre enn poseavlastning på Toilldag!

Midtbykortet og åpningstider

Har du fått Midtbykortet som gave? Bruk Midtbykortet ditt som betalingsmiddel på Toilldag! 
Her har du en oversikt over hvor du kan bruke Midtbykortet

Åpningstider for butikkene denne dagen er  kl. 09:00 - 18:00.