Toilldaga

Velkommen til en toillat handleopplevelse 21-23. oktober 2021! Få opptil 60 % avslag på mange fantastiske varer.

To ganger i året kan du oppleve Toilldag i Midtbyen – én lørdag i mars og én lørdag i oktober. Da byr butikkene i Trondheim sentrum på elleville tilbud og særdeles god stemning fra klokken 10-18! 

Foto: Therese Holmen

Slik finner du tilbudene

Få oversikt over tilbudene på mobil 

Det er også mulig å få oversikt over alle tilbudene via vår digitale løsning, som er spesielt egnet for mobil. Skaff deg en unik oversikt over Toilldags-tilbudene, lag din egen favorittliste/handleliste, sorter på butikk og bransje – og planlegge handleturen på en helt ny måte. Knappen under aktiveres 20. oktober kl. 18.  

Toilldagsavisa 

Toilldagsavisa blir publisert digitalt 20. oktober kl. 18, da legger vi ut link til e-avis her. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt og få den direkte på mail. Onsdag 21. mars finner du Toilldagsavisa som innstikk i Adresseavisen. 

Påmelding til nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det som foregår i Midtbyen av arrangementer, shopping, mat og kultur. Skriv inn din email-adresse i feltet under, så mottar du en bekreftelse på e-post. Dersom du ikke mottar en bekreftelse, sjekk søppelpost.