Uteaktiviteter i Midtbyen

Kjenner du behovet for å komme deg en tur ut i frisk luft etter lange dager på sofaen? Her er 5 ting du kan finne på ute i Midtbyen!

Kjøp takeaway-kaffe hos en av Midtbyens kaféer

Få ting smaker bedre enn en deilig kopp kaffe i vinterkulda. I Trondheim sentrum kan du velge fra øverste hylle når det kommer til kvalitetskaffe. Den perfekte måten å holde varmen mens du vandrer gjennom de vinterbelyste gatene!

Dra på kajakktur på Nidelven

Er du ute etter å finne på noe morsomt med venner og familie og helst ønsker å være utendørs er Trondheim Kajakk midt i blinken! De tilbyr blant annet kurs og turer mede både kajakk og sup. Det beste av alt? Du kan også bruke Midtbykortet der!

Foto: Trondheim Kajakk

Vindusshopping!

Enten du er ute etter å handle noe nytt eller kun vil hente inspirasjon er vindusshopping en artig aktivitet. Se inn i de lekre butikkvinduene og drøm deg bort i en verden av interiør, mote, velvære og mye mer!

Dra på rebusløp i Midtbyen

Last ned vår rebus-app og gjør deg klar for en oppdagelsestur! Dette er en morsom og lærerik aktivitet som lar deg bli bedre kjent med Trondheim sentrum.

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseums vindusutstilling

Etter Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum måtte stenge midlertidig for oppussing av museumsbygget ble det åpnet en vindusutstilling for å bringe kunsten ut til folket. Ta en tur til Nordenfjeldske Kunstindustrimusem i Munkegata 3-5 for å se vindusutstillingen! Den er tilgjengelig alle dager og til alle døgnets tider.