Velkommen til Julemarkedet

Få ting gir trøndere mer julestemning enn selveste Julemarkedet på Torvet i Trondheim sentrum. Bli med og feir førjulstiden med vår kjæreste juletradisjon fra 1.-19. desember i år.

De beste førjulsopplevelsene i Trondheim

Duftende grantrær, blide fjes i de karakteristiske trebodene og hundrevis av små tindrende julelys som lyser opp i vintermørket. Varmen i Lavvoen kjennes som en god klem etter en lang dag med julegaveshopping i vinterkulda og lyden av julesanger fra grytekonsertene i bakgrunnen gjør noe med humøret. Kjenner du det kribler i magen? Det er følelsen av et juleminne som blir skapt!

Foto: Marius Rua

I 19 dager kan du finne førjulsmagien på Julemarkedet på Torvet. Her finner du både gamle tradisjoner og nye opplevelser. Ta en tur innom Bondens marked hvor det bugner av lokalproduserte delikatesser, møt produsentene og prøv alle de smakfulle råvarene som Trøndelag har å tilby. La duften av brente mandler friste.

Kanskje kjøper du også med deg litt spekemat som passer perfekt til juleselskapet?

Årets store nyhet – pariserhjulet!

Ta deg tid til å beundre den vakre juledekoren og den praktfulle julegrana som står høyreist i midten av det hele. Ta med familien på sledetur gjennom Midtbyens julegater, eller skap et helt nytt og eventyrlig juleminne med en tur opp i årets største begivenhet. I år står nemlig et praktfullt 33 meter høyt pariserhjul på Torvet. Her får du utsikt over hele byen. Opplev julekonsertene og det spennende kulturprogrammet som Julemarkedet har å by på. Og helt til sist, ikke glem å stoppe opp en gang iblant, senke skuldrene og nyte den magiske følelsen som kun kommer når det er Julemarked i Trondheim.

Åpningstider Julemarkedet:


Alle dager kl. 11 – 19
Lavvoen har åpent alle dager kl. 11-20
Langåpne kvelder i Lavvoen hver onsdag og fredag fra 3. desember frem til kl. 22

Ta en tur i pariserhjulet og nyt synet av julepyntede Trondheim fra et helt nytt perspektiv!

Les mer:

Julemarkedet i Trondheim

Dette skjer i Midtbyen før jul

Foto headerbilde: Marius Rua