Velkommen til Julemarkedet

Få ting gir trøndere mer julestemning enn selveste Julemarkedet på Torvet i Trondheim sentrum. Bli med og feir førjulstiden med vår kjæreste juletradisjon fra 1.-18. desember i år.

De beste førjulsopplevelsene i Trondheim

Duftende grantrær, blide fjes i de karakteristiske trebodene og hundrevis av små tindrende julelys som lyser opp i vintermørket. Varmen i Lavvoen kjennes som en god klem etter en lang dag med julegaveshopping i vinterkulda og lyden av julesanger fra grytekonsertene i bakgrunnen gjør noe med humøret. Kjenner du det kribler i magen? Det er følelsen av et juleminne som blir skapt!

Foto: Marius Rua

I 18 dager kan du finne førjulsmagien på Julemarkedet på Torvet. Her finner du både gamle tradisjoner og nye opplevelser. Ta en tur innom lokalmatteltet og finn de spiselige julegavene, møt produsentene og finn ingrediensene til julemiddagen.

Finn de spiselige julegavene på Julemarkedet

Underholdning for store og små

Julemarkedet er ikke kun et sted for handel, her finner du altså god mat, gode opplevelser og ikke minst et spennende og variert kulturprogram. Over de 18 dagene kan du blant annet oppleve konserter, trubadurer og forestillinger for barn på Torvet. Ønsker du å planlegge på forhånd kan du se programmet her, eller ta en spontan tur til Torvet og la deg underholde av noe du kanskje ikke kjente til fra før!

Er du ikke i julestemning enda så se etter hesten som kommer travende friskt opp julegata med klingende bjeller på seletøyet. Bli med på en rundtur og se vår vakre julepyntede Midtby fra vogna

Åpningstider Julemarkedet:


1.-18. desember
Alle dager kl. 11 – 19
Lavvoen har åpent alle dager kl. 11-20
Langåpne kvelder i Lavvoen hver onsdag og fredag
frem til kl. 22

Ta en tur i pariserhjulet og nyt synet av julepyntede Trondheim fra et helt nytt perspektiv!

Les mer:

Julemarkedet i Trondheim

Foto headerbilde: Inbovi